zagadur wrote:znači nisu utjecale u igru a sad se tu traži da me se izbaci iz kupa kao i benxa,ronija i chilu koji su napravili očitu neregularnost tokom igre.pa tko je tu lud?
![ne znam :neznam](./images/smilies/dunno.gif)
ako si procitao moj postr sa 3 slucaja i na vrhu ovo sto sam boldao, vidis da slucaji nemaju veze sa slucajem kup.....
u tom kupu ti se islo na ruku dosta jer u stvarnosti bi se prije izglasalo nevazece finale nego zeleni stol, al ajde izglasano je , sa dosta oprecnih stavova unutar nas, a ovaj slucaj koji si napravio nije za disciplinsku mjeru koja ce se odrazit na oduzimanje bodova ili izbacivanje iz kupa (nije se ni desilo u kupu na kraju krajeva). sad sta napravit trebao bi vjecat sa ostalim clanovima, a tvopje je ako bude kazna da je prihvatis ili da ulozis zalbu. benx roni i chile su kaznu prihvatili bez zale, kao i ja koji sam cak trazio da se poostri jerbo je moja doista smjesna.
tvoj slucaj da je u pravom ngometu kao trener bi dobio suspenziju 2-3 utakmice ne vodjenja momcadi ali to je nemoguce izvest na pleju.
ja bih osobno da se dogovorite na privatnom nivou jerbo i bilo kakva mjera nece stvari dovesti u red, koliko ajmo reci jedan dogovor makar ignoriranja, mada mi se cini da je to nemoguce, posto ste povezani sa previse zivotnih niti....ispada da ste neizmjenicno crni pedri jedan i drugi
sam sam kriv dosta za ovu situaciju posto nekad moja zajebancija ide predaleko i tu se posipam pepelom, jerbo nekad ne svacam da covjek koji gubi je nervozan a ja palim vatru, i to cu probat primiriti na neku podnosljivu mjeru, jer liga bez zajebancije nije to to.
jednostavno ti si bio povrjedjen i osjecao si se ponizeno radi slucaja naocara, vjerojatno si zato i izgubio kup tada koliko se sjecam, i ne bi trebao uzet za zlo benxu isti osjecaj nakon onoga.pazi mene vjerojatno to nebi toliko pogodilo , ali njega ocito je, i tu nema diskusije da se osjecaji covjeka ne mogu kontrolirat.
sam znas da je ono bilo pretjerano i da si ispao seljak, usput urusivsi sve ono sto si svima uvijekspocitavao oko reda u prostoru, i jel jebeno tesko to priznat.
nadalje ne bojim se da benx nece doci igrat, bilo bi steta za zadnji dio super zanimljiva turnira, kao i kup koji bi po defaultu izgubio, sto bi bila jos veca steta, i zato se nadam da cete naci zajednicki modus da rjesite tu situaciju terverzno i ok.