Schweinsteiger je na cekanju,ako netko ima ponuda samo nek izvoli.

zagadur wrote:ako ode chielini već danas mogu kovertirat tvoj prvi pick a benxov sam već kovertirao u nedjelju
djiki jako cijeno moj draft pola ekipe mu je prošlo kroz leeds a to daaa!!!zagadur wrote:to treba napisat koji ne igraju.a ti si sad sportski direktor leedsa pa da ti objavljuješ ko ostaje a ko odlazi iz benxove ekipe?djiki wrote:par igraca vise ne igraju
znači handanovič i novakovič odlazetuntar wrote:Ostaju:Torres,Miccoli,Benzema,Yaya,Bouba,Frey,Mexses,Yobo,Tamas,Felipe,Langella,Fucks
Schweinsteiger je na cekanju,ako netko ima ponuda samo nek izvoli.
To znači u prijevodu uzmi te kuna benxu ništa djiki javi Tuntaru da Alex uzme Aguera!zagadur wrote:tuntar javlja da je ante izabrao chesterfield.kreće lov na el kun aguera
kakva je ovo pila naopakobenx wrote:To znači u prijevodu uzmi te kuna benxu ništa djiki javi Tuntaru da Alex uzme Aguera!zagadur wrote:tuntar javlja da je ante izabrao chesterfield.kreće lov na el kun aguera
to dabenx wrote:To znači u prijevodu uzmi te kuna benxu ništa djiki javi Tuntaru da Alex uzme Aguera!zagadur wrote:tuntar javlja da je ante izabrao chesterfield.kreće lov na el kun aguera
Ja sam kupio play još jedan zajedno sam Zagijem, da bi Ti gricku sačuvao play da može igratdjiki wrote:u ponedeljak u 20 draft kod tuntara
zaduzenja:
papirologija, bic kemiske, tablice, i ps2 nosim ja
drugi ps osigurava+pivo,voda i kokakola tano
mali tv i hranu zagi
mali tv 2. chile
laptop reds
svoju prisutnost donosi benx
vino crno i bijelo osigurava ante pavleic
a to da!čudno da nije rekao da mu netko dodje pomoć nosit tu silnu papirologiju.ali neka bitno da je naš djiki zadovoljan,nema veze što ćemo ja i benx do sljedeće sezone osjećat posljedice sponzoriranja djikijeve lige.benx wrote:Ja sam kupio play još jedan zajedno sam Zagijem, da bi Ti gricku sačuvao play da može igrat![]()
![]()
i naravno kupili smo dvd od samo 73 eura
![]()