ovo sam stavio i dopisivao se s njim samo da vidite koliko covjek moze ici daleko

ako cete me kaznit kaznite me, nikome nisam pilio granu, uostalom da jesam sigurno nebi to stavio na forum...
Ja sam Vanja uvijek bio na tvojoj strani!!!!reds wrote:Ja sam za to da se djikiju i zagiju onemogući u prvom krugu drafta biranja igrača, a da u drugom biraju zadnji, zbog grubog kršenja šutnje o izboru igača za draft!I da radi toga moraju snositi neke posljedice, jer se mora već jednom stati na kraj ovim makinacijama oko draftanja igrača u kojima zagi prednjači!![]()
![]()
![]()
To je moje mišljenje i molim da se svi izjasne o tome!!!
Ja mog djikija i u dobru i u zlu: i da se jednog dana posvadjam sa njim ne bi ga mogao zaboravit djiki uno di noizagadur wrote:keva je smješan a još je smješnije što bi on opet htio biti pravednik a teška je margina.nadalje ja cijelu ovu halabuku oko drafta dižem iz jednog prostog razloga što želim doć do jednog igrača koji je po meni mašina.a djiki moj što se tiče tvojih navoda da ja maltretiram benxa oko drafta i da se on onda ide tebi najboljem prijatelju žalit zbog toga ću jednim potezom demantirat a on je sljedeći: danas ću donest zapečaćenu kovertu u kojoj će pisat ime igrača koji će biti prvi benxov pick pa da vidiš koliko te benx CIJENI i koliko on dijeli sa tobom svoje stvari.ja i benx smo ekipa a ti se djiki možeš eventualno popet na smokvu u labincima
pazi odredjee struje imaju materijala i za tebe sjebatbenx wrote:Ja mog djikija i u dobru i u zlu: i da se jednog dana posvadjam sa njim ne bi ga mogao zaboravit djiki uno di noizagadur wrote:keva je smješan a još je smješnije što bi on opet htio biti pravednik a teška je margina.nadalje ja cijelu ovu halabuku oko drafta dižem iz jednog prostog razloga što želim doć do jednog igrača koji je po meni mašina.a djiki moj što se tiče tvojih navoda da ja maltretiram benxa oko drafta i da se on onda ide tebi najboljem prijatelju žalit zbog toga ću jednim potezom demantirat a on je sljedeći: danas ću donest zapečaćenu kovertu u kojoj će pisat ime igrača koji će biti prvi benxov pick pa da vidiš koliko te benx CIJENI i koliko on dijeli sa tobom svoje stvari.ja i benx smo ekipa a ti se djiki možeš eventualno popet na smokvu u labincima
Zalayeta IMA LIČNU I PASOŠ EU-A PROVJERENO!djiki wrote:O redoslijedu draftanja i svim makinacijama vezanim prije uz i za vrijeme drafta sutra ujutro
Kako to da si se ti tako rano probudio već u 9:30 pišeš na forumu!?!?Chile wrote:kim dong jim igra u zenitu. da ga ne tražiš tri sata
ja ga nebi nikad našao. nego smo jučer igrali ja i vanja 4 puta po dvije utakmice punili janeze pa su igrali s zenitom