moze info?

kad nemate nikoga kraj sebe da ga psujete
User avatar
Hann
Legenda Foruma
Legenda Foruma
Posts: 5418
Joined: 18 Aug 2002, 12:41
PSN: Hann
Location: ZABREG
Contact:

Post by Hann » 16 Jan 2007, 17:55

po snagama nisu nesto, no meni su chudo. sami buggeri i miccoli :DD
Komodorac
Posts: 11
Joined: 01 May 2003, 20:03

Post by Komodorac » 30 Nov 2007, 23:56

pozdrav, imam ps3 i orginal pro e 2008, al ja tu glupu sifru od 20 slova brojeva cega li vec, nigdje ne vidim niti je imam, jel mi moze neko rec gdje se to nalazi , pozdrav od glupana koji ne moze nac sifru za online igranje :D
User avatar
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
Posts: 4666
Joined: 07 Apr 2006, 00:56
PSN: CChOpAA
Location: 10010

Post by Chopa » 01 Dec 2007, 02:03

zadnja strana manuala
djiki

Post by djiki » 24 Apr 2008, 21:25

nemogu uci na launcher, connectira me i sve 5 medjutim s desne strane mi se ne pojavljuje popis ljudi na launcheru i pise mi not connected, a s lijeve da jesam konektiran...
skinuo sam opet launcher i novi .exe file i nista, jeste sta mjenjali chopa?
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 26 Jan 2010, 20:03

imam prob sa ps3 nat type 3 , odnosno restrikcijom sigurnosti koji sprecava ulaz na online mod kod igrica.
da bude ludje radio mi je dok nisam instalirao novi update za ps3 online.
cackao sam po forumu i pise da treba dodjeliti "direktnu" ip adresu ps3-u, sto mi je ucino moj informaticar, i ukljuciti taj prokleti dhz ili kako vec.
na tomos ruterima najbliza opcija tome je pod game and sharing aplication gdje se moze namjestiti , najlogicnije mi je, aplikaciju world web side za predodredjenu adresu ip koje je dobio ps3, ali i dalje ne valja....
zapuntao sam se u nesto sto ne kuzim moze kakav savjet?
User avatar
Aries
Has been
Has been
Posts: 12137
Joined: 07 Aug 2002, 14:12
PSN: Ariesinho
Location: Gangsta's Paradise

Re: moze info?

Post by Aries » 27 Jan 2010, 08:03

nazovi gmc i jebi im 100 majki skupa s ps3 networkom i njihovim govnarskim ps3 koji se ne može spojiti na internet pa nek ti oni kažu šta treba. valjda imaju jebenu službu za korisnike...
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 27 Jan 2010, 10:38

kupio ga u sloveniji, d azovem big ben?
User avatar
Veroneze
Živac na rezervi
Živac na rezervi
Posts: 3866
Joined: 10 Aug 2002, 18:05
PSN: Veronelo

Re: moze info?

Post by Veroneze » 27 Jan 2010, 11:35

Koji modem/router imaš? Točan model molim.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
User avatar
Aries
Has been
Has been
Posts: 12137
Joined: 07 Aug 2002, 14:12
PSN: Ariesinho
Location: Gangsta's Paradise

Re: moze info?

Post by Aries » 27 Jan 2010, 11:41

djiki wrote:kupio ga u sloveniji, d azovem big ben?
možeš, ali nebitno. ako kupiš auto u njemačkoj ne ideš na servis u njemačku, nego kod ovlaštenog u hr. isto je i s ps3. gmc mora odgovarati za bilo koji ps3 koji se koristi u hrvatskoj, obzirom da su zastupnici za ps3. nazoveš li sonyjevu cnetralu za europu ili istočnu europu s njima nećeš moći ništa riješiti većć će te uputiti na lokalnog predstavnika. a ponavljam, taj mora imati neku službu za korisnike, koja pak mora imati tehničke spoznaje o mogućnostima konzole i načinima na koje se te mgućnosti koriste. ali, možda ti veron pomogne...
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 27 Jan 2010, 12:19

Veroneze wrote:Koji modem/router imaš? Točan model molim.

tompson st 780
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 27 Jan 2010, 12:21

Aries wrote:
djiki wrote:kupio ga u sloveniji, d azovem big ben?
možeš, ali nebitno. ako kupiš auto u njemačkoj ne ideš na servis u njemačku, nego kod ovlaštenog u hr. isto je i s ps3. gmc mora odgovarati za bilo koji ps3 koji se koristi u hrvatskoj, obzirom da su zastupnici za ps3. nazoveš li sonyjevu cnetralu za europu ili istočnu europu s njima nećeš moći ništa riješiti većć će te uputiti na lokalnog predstavnika. a ponavljam, taj mora imati neku službu za korisnike, koja pak mora imati tehničke spoznaje o mogućnostima konzole i načinima na koje se te mgućnosti koriste. ali, možda ti veron pomogne...
miao, miao, miao.....
sve je to lijepo u ocima intelektualca ali u praksi ni u italiji te ne jebu ovlasteni a kamoli u hr
User avatar
Veroneze
Živac na rezervi
Živac na rezervi
Posts: 3866
Joined: 10 Aug 2002, 18:05
PSN: Veronelo

Re: moze info?

Post by Veroneze » 27 Jan 2010, 13:24

Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 27 Jan 2010, 13:35


to sam probao direktno na ruteru napraviti i nece nit radit, mada imas opciju aplikacija koju isto enabliram i stavim www (imas opcije tipa imena igrica i sl)
User avatar
Aries
Has been
Has been
Posts: 12137
Joined: 07 Aug 2002, 14:12
PSN: Ariesinho
Location: Gangsta's Paradise

Re: moze info?

Post by Aries » 27 Jan 2010, 15:09

djiki wrote:miao, miao, miao.....
sve je to lijepo u ocima intelektualca ali u praksi ni u italiji te ne jebu ovlasteni a kamoli u hr
a dobro, onda nemoj zvati.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
User avatar
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
Posts: 4666
Joined: 07 Apr 2006, 00:56
PSN: CChOpAA
Location: 10010

Re: moze info?

Post by Chopa » 27 Jan 2010, 15:15

sumnjam da ce tu sta gmc pomoc

imas dosta tutoriala po webu, kako iz nat1 u nat2 te iz nat2 u nat3, googlaj
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
User avatar
Aries
Has been
Has been
Posts: 12137
Joined: 07 Aug 2002, 14:12
PSN: Ariesinho
Location: Gangsta's Paradise

Re: moze info?

Post by Aries » 27 Jan 2010, 15:19

pa kažem, bolje je ne zvati i moguće riješiti problem u 10. minuta. bolej je znojiti se tri dana, jebavati, surfati i čitati nego nazvati i pitati molim pomoć. i rest my case.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 27 Jan 2010, 21:01

skuzio sam u cemu je caka a neznam maknut, evo ovo su devices od mojega rutera
Image

djiki wire ima staticnu ip adresu i to sve stima, ali ima ovaj unknown 00-...... koji ima staticnu takodjer ip adresu. sad nemam pojma sto je to, pretpostavljam mrezna kartica ili kakav spliter na koji imam spojen printer jedan bolesni jer nisma mogao nikako drukcije ga spojiti, a maknut ga sa liste neznam kako.
nazalost nije problem kako bi vecina zeljela u ps3 vec u t-comu koji dopusta na prepravljenim tomos ruterima samo jednu direktnu staticnu ip adresu.kako da maknem ovo unknown govno?
User avatar
Aries
Has been
Has been
Posts: 12137
Joined: 07 Aug 2002, 14:12
PSN: Ariesinho
Location: Gangsta's Paradise

Re: moze info?

Post by Aries » 28 Jan 2010, 07:46

rekao bih ti da nazoveš svog internet operatora od kojeg si dobio ruter kao što sam i ja napravio kad sam imao sličan problem i čovjek mi sve lijepo rekao preko telefona, ali...
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
djiki

Re: moze info?

Post by djiki » 28 Jan 2010, 09:05

Aries wrote:rekao bih ti da nazoveš svog internet operatora od kojeg si dobio ruter kao što sam i ja napravio kad sam imao sličan problem i čovjek mi sve lijepo rekao preko telefona, ali...

zvao sam i odgovor je cca taj, ova wp-00 je komp koji ima namjestenu stalnu adresu, a ruter je prepravljen os strane t-coma jer su imali slabu stabilnost kod max tv-a. i kaze da mu svaki dan jebu mater ljudi s konzolama , a da managment nije ocekivao takav problem?????
User avatar
Aries
Has been
Has been
Posts: 12137
Joined: 07 Aug 2002, 14:12
PSN: Ariesinho
Location: Gangsta's Paradise

Re: moze info?

Post by Aries » 28 Jan 2010, 09:17

ondak jednostavno nemaš sreće, što da ti velim. jedino ne mogu vjerovati da netko u službi za korisnike daje odgovor tipa: ne znam što napraviti.

po mojem skromnom iskustvu, u privatnim firmama koje mlate grdne pare, najveća se frka digne kad netko napiše pritužbu izravno upravi. dakle, pogledaš na internet stranicu svojeg operatora ili u sudskom registru tko su članovi uprave. i onda lijepo napišeš preporučeno pismo predsjedniku uprave i recimo članu uprave za tehniku (ako postoji) i tamo lijepo opišeš kako si ti istovario svoje krvavo zarađene novce u njihove pohlepne džepove a da su ti oni prodali kvarnu uslugu koja kurcu ne vrijedi i ne prati aktualne tehnološke trendove, bez da igdje postoji pisana obavijest o tome što njihova usluga može, a što ne može. najtužnije od svega je da se u službi za korisnike nalaze nekompetentni ljudi koji NE ZNAJU riješiti problem kad nastane, bla, bla, bla, bla. pa ćeš vidjeti što će se desiti.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
Post Reply